Schoenmakerij Bas Schoonhoven - Ruitersport

Heeft u vragen over het ruitersport assortiment?

Ruitersport - Rijlaarzen

Petrie paardrijlaarzen

Naast het repareren van paardrijlaarzen ben ik ook leverancier van Petrie paardrijlaarzen. Petrie bestaat al sinds 1857 en komt van Nederlandse bodem. Veel bekende ruiters dragen Petrie laarzen, zoals bijvoorbeeld Anky van Grunsven en Jeroen Dubbeldam.

Buiten de standaard maten en modellen die op voorraad zijn, kan ik uw gewenste laars op specifieke voorkeuren bestellen. Denk aan specifieke kuit- en voetmaten, diverse kleuren en materialen.

Vanwege grote vraag naar rijlaarzen en rijlaarsreparaties heeft Bas Schoonhoven uitgebreid met 'de Rijlaarsspecialist'. Een uitgebreide catalogus met onze rijlaarscollectie vind u op www.rijlaarsspecialist.com.

Ruitersport - Accessoires

U kunt bij mij terecht voor alles op het gebied van ruitersport. QHP bied een ruim assortiment aan voor de ruiter, maar ook voor uw dierbare pony of paard. Mooie paardrijlaarzen voor kinderen al vanaf maat 30. Deze rijlaarzen zitten natuurlijk nog fijner als je daar de juiste sokken bij hebt. Deze sokken op basis van bamboe nemen nog meer vocht op dan sokken van katoen.

Met een paar goede handschoenen en bijbehorende hoofdstellen heb je alle teugels in de hand.

QHP handschoenen

QHP handschoenen

QHP teugels

QHP hoofdstel

QHP zwepen

QHP zwepen

QHP rijlaarzen

QHP rijlaarzen

QHP sokken

QHP sokken